Job opening

HR-konsulent til international koncern

Søger du en mulighed for at bidrage til udvikling og eksekvering af en bred HR-funktion i et internationalt miljø, hvor høj faglighed går hånd i hånd med stærke værdier? Så kig med her og søg stillingen som HR Konsulent i Randers hos MAKEEN Energy A/S!

Lokalt vil du indgå i et mindre team, bestående af Head of Group People & Culture og en HR-konsulent.

Globalt vil du komme til at indgå i samarbejdet med de øvrige HR-ansvarlige i koncernen, hvor vi deler erfaringer og viden med hinanden og afstemmer de overordnede, globale processer.

Du vil indgå i et ambitiøst og velfungerende HR-team med en meget varieret hverdag og bred kontakt til medarbejdere og ledere på tværs af organisationen. Vores verden er meget dynamisk, og der vil være en del daglige ad hoc-opgaver.

Arbejdsopgaver

Dine opgaver vil være opdelt i to primære ansvarsområder:

1) Daglig support og rådgiver for vores afdelingsledere og medarbejdere. Dette indebærer blandt andet:

 • Rekruttering af primært tekniske specialist- og lederprofiler; definition af jobprofil, udarbejdelse af jobannoncer, screening af ansøgninger, samtaler, feedback på personprofiler og indhentning af referencer.
 • Onboarding og offboarding af medarbejdere.
 • Rådgivning til lederne om alle juridiske aspekter af et ansættelsesforløb samt support til medarbejderne i alle spørgsmål vedrørende pension, forsikringer, politikker, osv.
 • Deltagelse i employer branding-aktiviteter på uddannelses- og jobmesser.
 • Varetagelse og opdatering af generelle HR-processer og -dokumenter.

2) Projektleder på køb og implementering af et nyt HR-system til koncernen. Du vil i første omgang få en betydelig rolle i at afdække organisationens behov, definere kravsspecifikation og sammenligne leverandører. Derefter vil du være den primære ansvarlige for implementering af systemet, herunder at definere og registrere processer og data i systemet, supportere med træning af medarbejdere samt tilpasse systemet globalt. På sigt ser vi gerne, at du bliver vores Data Analytics ekspert.

Vi er en koncern i vækst med en ambitiøs forretningsstrategi, og der vil være rige muligheder for at udvikle sig i jobbet og på sigt få ansvar for andre typer opgaver.

Baggrund og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en bred palette af HR-opgaver og gerne med særligt fokus på operationel drift. Du brænder for at yde optimal service til organisationen i tæt samarbejde med ledere og HR-kolleger. Du er vant til at tage ansvaret og drive opgaverne.

Det er vigtigt, at du er tillidsskabende og empatisk og er god til at opbygge og vedligeholde professionelle relationer til både kolleger og kandidater.

Derudover ser vi gerne, at du

 • Har en relevant HR-faglig uddannelse og mere end 3 års erfaring fra lignende job
 • Har solid erfaring med rekruttering, gerne af specialister, og formår at sikre en respektfuld rekrutteringsproces af høj faglighed og kvalitet. Vi arbejder med testværktøjet DISC/PPA i vores rekrutteringer, så det vil være et plus, hvis du er certificeret i dette værktøj.
 • Har erfaring med at drive og tage ansvar for opkøb og implementering af et nyt HR-system, gerne i et internationalt perspektiv. Du besidder et analytisk og digitalt mindset og formår at omskabe HR-data til værdi for organisationen.
 • Er fortrolig med at navigere i et multikulturelt miljø og vant til at arbejde på engelsk, både skriftligt og mundtligt.
 • Har styr på din HR-jura.
 • Er struktureret, detaljeorienteret, ansvarsbevidst og overholder dine deadlines. Du trives i en dagligdag med mange forskellige opgaver, og er god til at prioritere og planlægge.

 

MAKEEN Energy er en værdibaseret virksomhed, og det er derfor vigtigt, at du kan se en overensstemmelse mellem dine egne og virksomhedens værdier, da de er grundlaget for den kultur du kommer til at indgå i. Du kan læse mere om dem her.

Vi tilbyder

Som vores nye kollega får du et spændende og varieret job i et uformelt arbejdsmiljø præget af stort engagement. Vi tager godt mod vores nye medarbejdere og leder dem igennem et grundigt intro-forløb, så de hurtigt føler sig som en del af fællesskabet og kan bidrage fagligt til vores fortsatte udvikling.

Som en del af MAKEEN Energy får du gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt, og vi støtter op om mulighederne for videreuddannelse. Derudover får du også adgang til en række attraktive personalegoder som pensionspakke, sundheds- og ulykkesforsikring, sund frokostbuffet, sociale aktiviteter, træningsfacilitet og diverse tilbud på indkøb, fitness, massage o.a.

Praktisk info

 • Arbejdssted: Randers
 • Jobtype: permanent
 • Timeantal: 37 timer/uge
 • Tiltrædelse: Snarest muligt
 • Løn efter kvalifikationer

Spørgsmål?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Group People & Culture, Charlotte Olesen, på 8740 3046 eller e-mail cho@makeenenergy.com.

Ansøgning

Mere om din karriere hos MAKEEN Energy

 • Image of 2 MAKEEN Energy empolyees

  One Global Team

  As an international company with colleagues all around the world, we all work with aligned values and mindset.

  Read more about our One Global Team

 • Multiple hands coming together over a table

  Our values

  Far more than just words, our values are at the centre of everything we do. Most of them have been part of us since the beginning and have shaped the culture and business conduct in our organisation.

  Read more

 • image of a man and woman in yellow jackets with white helmets holding a computer and talking

  Grow with us

  We believe we have some of the best employees, however, we also wish to help them flourish and provide them with growth opportunities.

  Explore the growth journeys