Automationsingeniør til drift og udvikling af software til maskinløsninger

Vil du være en del af et internationalt team, som står for drift og udvikling af vores software til maskinløsninger?

Trives du bedst i spændingsfeltet mellem drift og udvikling med C++ i centrum?

Vil du arbejde med egenudviklede løsninger såsom controllers og industrisoftware?

Og kan du se dig selv i et internationalt team i en verdensledende virksomhed, der leverer udstyr og teknologi til gasfyldeanlæg i hele verden?

Så bliv en del af MAKEEN Energy A/S!

”Du kommer til at udvikle avancerede løsninger inden for industrisoftware, og du er med til at tegne fremtidens standarder for software til industristyringer,” fortæller afdelingsleder Peter Bruun Jensen.

Velkommen til MAKEEN Energy

MAKEEN Energy er en international, dynamisk og markedsledende virksomhed, der leverer udstyr og teknologi til gasfyldeanlæg i hele verden samt udvikler løsninger til konvertering af plastikaffald til nye ressourcer. MAKEEN Energy består af 25 datterselskaber fordelt globalt og med en årlig omsætning på 250 mEUR. I MAKEEN Energy bliver du en del af et kompetent og engageret team. Vi er i rivende udvikling, og derfor har vi nu brug for dig til vores Engineering-team i Randers. Vi har en masse spændende projekter i pipeline inden for LPG-gas, som bliver dit primære fokus i divisionen Gas Solutions A/S.

Fra vores lokationer over hele verden arbejder vi alle mod det samme mål: at udvikle fremtidens energiløsninger. Vi producerer bl.a. opfyldningsanlæg til gasflasker og har derudover udviklet et anlæg, Plastcon, som omdanner plastik til marinediesel.

Fra idé til færdigt produkt

Som vores nye teammember tager du del i drifts- og udviklingsorienterede opgaver inden for vores egen embedded controller, som i dag er baseret på Atmel AVR-platformen. Vi arbejder i øjeblikket med at opdatere til en ARM-platform. Mere konkret kommer du til at:

  • vedligeholde vores embedded software i C++
  • udarbejde brugermanualer til kunderne samt interne vejledninger
  • deltage i fremtidige opgaver inden for udvikling af interne tools på Windows-og Linux-platformene
  • samt webbaserede løsninger til dataopsamling i SQL-database.

 

"Du er med til at skabe koden til fremtidens maskiner. Og som en del af en global virksomhed kan du se frem til en meget alsidig rolle med en stor og bred international kontaktflade.” – Peter

 

 

Udvikling og god work-life-balance

Du kommer til at arbejde side om side med meget dygtige kolleger, som er gode til at dele viden, diskutere nye ideer og have det sjovt undervejs. Som en del af MAKEEN Energy får du gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt, og vi støtter op om mulighederne for videreuddannelse. Derudover får du også adgang til en række attraktive personalegoder. Det inkluderer bl.a. pensionspakke, Vi tilbyder mulighed hjemmearbejde, når det passer ind i opgaverne, samt en række attraktive personalegoder. Det inkluderer bl.a. pensionspakke, sundheds- og ulykkesforsikring, sund og velsmagende frokost, adgang til gode træningsfaciliteter og diverse tilbud inden for indkøb, zoneterapi og massage.

Dine kvalifikationer

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har erfaring med C++ eller et lignende objektorienteret programmeringssprog. Du har også gerne erfaring med maskin- og processtyring – måske fra en produktionsvirksomhed.

  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til maskinstyringer og vedligeholdelse af kodebasen bagved.
  • Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, din erfaring betyder mere for os.
  • Du behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau.  

 

 

Arbejdstid og sted

Din daglige base vil være hos MAKEEN Energy, Alsvej 21, 8940 Randers SV, med mulighed for hjemmearbejdsdage. Vi arbejder i et internationalt miljø med en høj grad af frihed og vi har en gensidig forventning om fleksibilitet i travle perioder.

Spørgsmål og ansøgning

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen, hvor du beskriver, hvorfor du søger jobbet, allerede i dag eller senest den 17. marts 2023 via nedenstående link. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Løn efter kvalifikationer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her