Kontorelev søges til projektafdeling i international koncern

Kunne du tænke dig at starte din karriere som elev i en dynamisk, teknologisk førende og global koncern med mange muligheder for læring og udvikling? Så kom og bliv en del af hovedkontoret for MAKEEN Energy i Randers. Vi søger lige nu en dygtig kontorelev til vores projektafdeling med opstart d. 1. september 2022.

Din profil

Du er elev på kontoruddannelsen med speciale i administration og har lyst til at specialisere dig inden for de administrative opgaver, som er forbundet med afvikling af leveranceprojekter.

Vi giver både vores elever et STORT ansvar og en STOR opbakning og støtte. Vi leder alle vores nye elever igennem et grundigt intro-forløb, så de hurtigt føler sig som en del af fællesskabet og opnår en god basisforståelse af vores forretning. Samtidig bygger vores ledelsesværdier på en grundlæggende overbevisning om, at vi trives bedst med at tage ansvar for egne opgaver, så derfor er det også vigtigt, at du har gå-på-mod og tør stå på egne ben. Vi søger desuden en person, som er arbejdsom, initiativrig og hjælpsom. Da vi er en international virksomhed med kollegaer og partnere i hele verden, skal du kunne begå dig på engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Arbejdsopgaver

Vi tilbyder en elevplads i et harmonisk team, hvor du får mulighed for at arbejde med mange forskellige administrative opgaver inden for project management og engineering. Der vil fra første dag være faste daglige opgaver og ind imellem også mere specielle ad hoc-opgaver. Da vi har kultur for at hjælpe hinanden efter behov, kan der blive brug for at give en hjælpende hånd i andre afdelinger. Nogle af dine opgaver bliver:

 • Håndtering af mindre projekter i vores systemer, herunder oprettelse af leveranceprojekter i ERP-systemet, igangsættelse af projektet internt i organisationen i samarbejde med vores Design Engineers samt forsendelse.
 • Styring/opdatering af dokumenterne i vores Quality Management system
 • Opfølgning på opgaver i afdelingen i tæt samarbejde med projektlederne, herunder dokumentation, indsamling af data til projekterne, rapportering og fakturering.
 • Adhoc opgaver for project managers og engineers

Det tilbyder vi

 • En international arbejdsplads med kollegaer i 19 forskellige lande
 • Mulighed for samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af fag- og landegrænser
 • Konstante faglige udfordringer
 • Ansvar for egne opgaver
 • Stejl læringskurve, både fagligt og personligt
 • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • Frihed under ansvar

Vi tror på, at vi gør hinanden bedre, og vi ser frem til at byde vores nye elev velkommen.

Ansøg stillingen

Spørgsmål og ansøgning

Hvis du vil vide mere om elevpladsen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Group Project Management PMP®, Lars Poulsen, på e-mail lpo@makeenenergy.com eller på telefon 8740 3035.

Ansøgning

Send din ansøgning sammen med dit CV og andre relevante dokumenter til Head of Group People & Culture, Charlotte Olesen, på e-mail HR@makeenenergy.com. Husk at skrive "Kontorelev" i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er d. 28. august 2022, men vi læser ansøgningerne og kalder ind til samtale løbende.

People and culture

Empowering our people to innovate

We dare to dream big - and in new directions. Our newest business area, Plastcon, is a great example of our strength. The EnviroTech department has transformed itself from initial research to full-scale project execution in just a few years. Read how our people and culture enables innovation.

Unsolicited application

We often use external agents for recruitment, and you might not find all our open positions above. And even though we haven't put it in writing, we might still need you. If you don't find what you're looking for, but still think you should join us, we encourage you to contact us. You can reach corporate HR at HR@makeenenergy.com