Vil du være vores nye logistikassistentelev?

Kunne du tænke dig at starte din karriere som elev i en dynamisk, teknologisk førende og global koncern med mange muligheder for læring og udvikling? Så kom og bliv en del af MAKEEN Energy’s hovedkontor i Randers. Vi søger lige nu en dygtig logistikassistentelev til opstart 7. august 2023.

Din profil

Vi giver vores elever STORT ansvar og samtidig STOR opbakning og støtte, så det er vigtigt, at du har gå-på-mod og tør stå på egne ben. Vi søger endvidere en person, som er arbejdsom, initiativrig og hjælpsom. Da vi er en international virksomhed med kolleger og partnere i hele verden, skal du kunne begå dig på engelsk, både mundtligt og skriftligt. 

Arbejdsopgaver

Vi tilbyder en elevplads i et harmonisk team, hvor man får mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver, både inden for planlægning, indkøb, shipping (import og eksport inden for alle transportformer) samt lager. Der vil fra dag ét være faste daglige opgaver, og ind imellem mere specielle ad hoc opgaver. Da vi har kultur for at hjælpe hinanden efter behov, kan der også opstå behov for at give en hjælpende hånd i andre afdelinger.

Det tilbyder vi

  • En international arbejdsplads med kolleger i 23 forskellige lande
  • Mulighed for samarbejde med dygtige kolleger på tværs af fag- og landegrænser
  • Konstante faglige udfordringer
  • Ansvar for egne opgaver
  • Stejl læringskurve, både fagligt og personligt
  • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø
  • Frihed under ansvar
  • Mulighed for at besøge en af vores fabrikker i udlandet


Hvem er vi?

MAKEEN Energy er en projektvirksomhed, der leverer udstyr, anlæg og systemer til fyldning og vedligeholdelse af gasflasker, samt tilbyder after-sales service, ingeniørrådgivning, facility management, salg af komponenter til gasindustrien og løsninger til konvertering af . Vores medarbejdere er højtuddannede specialister med fokus på kvalitet og innovation og er passionerede omkring det de laver.

Vi tror på, at vi gør hinanden bedre, og ser frem til at byde vores nye elev velkommen.

Søg stillingen
Young woman at a desk

Ansøgning

Unsolicited application

People and culture

Empowering our people to innovate

We dare to dream big - and in new directions. Our newest business area, Plastcon, is a great example of our strength. The EnviroTech department has transformed itself from initial research to full-scale project execution in just a few years. Read how our people and culture enables innovation.