Job opening

Lead Mechanical Engineer til MAKEEN Cryo

Inspireres du af MAKEEN Energy’s initiativer indenfor grøn energiomstilling og kan du se dig selv engageret i anlægsløsninger og teknologiudvikling, rettet mod tilvejebringelse af grønne brændstoffer? Så er der her en mulighed for at blive en del af CRYO-teamet. 

Trives du i et krydsfelt mellem teknisk engineering og struktureret projekthåndtering? Og har du lyst til at fortsætte og udvikle din karriere i et internationalt miljø?

 

Til MAKEEN CRYO, som er en del af MAKEEN Energy, søger vi til en nyoprettet stilling en LEAD Mechanical Engineer til hovedkontoret i Randers. MAKEEN CRYO er et passioneret team, der arbejder med at udvikle, sælge og projektafvikle energiløsninger til nogle af verdens største aktører inden for LNG- og LBG-branchen (flydende natur- og biogas). Læs mere om afdelingen her: MAKEEN CRYO

Markedet for mere miljøvenlige energitekniske løsninger er i stor vækst. MAKEEN CRYO oplever aktuelt i denne forbindelse en stor efterspørgsel på vores egenudviklede anlægsløsninger indenfor liquefaction/nedkøling af gasser (aktuelt LNG og LBG) samt til bunkering (påfyldningssystemer) til skibe og lastbiler.

Mechanical-teamet er en nøglefunktion i MAKEEN CRYO’s organisation. Teamet følger projekter fra salgsfasen (salgssupport) til aflevering hos kunden og varetager ”ejerskabet” for design og engineering af rørsystemer og procesudstyr i tæt koordination med de øvrige project-engineering teams. Mechanical-teamet udgøres af medarbejdere på kontoret i Danmark såvel som på selskabets kontor i Indien.

Jobprofil

LEAD Mechanical Engineer rollen indbefatter ikke organisatorisk personaleansvar men alene teknisk leadership. Du vil udøve både den samlende og udviklende funktion samt ledelse af dit team i forhold til projektspecifik engineering, og tillige sædvanlige eksekveringsparametre såsom tid, økonomi, kvalitet mv. Med fokus på det længeresigtede foranlediger du og teamet også fastlæggelse af generelle ”best practices” og standarder.

Du er en stærk teamspiller – både i forhold til dit eget team og øvrige stakeholders, både interne og eksterne.

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejde equipment layout, pipe layout samt pipe supports (alle 3D)
 • Udarbejde ATEX- og safety zone tegninger (2D)
 • Udarbejde tegninger til produktion og anlægsinstallation (isometriske og orthografiske)
 • Specifikationer for rørsystemer og procesudstyr
 • Ventil- og instrumentlister
 • Analytiske beregninger af rørsystemer (flow, tryk, stress)
 • Tie-in schedule
 • Gennemføre HAZID actions
 • Være med til at forankre viden og vedligeholde/udvikle best practises og standarder
 • Stå for udskrivelse og revisionsstyring af dokumentation til installationsholdet
 • Overholdelse af relevante standarder herunder i forhold til løbende revisioner

Du må som LEAD Engineer forvente et antal rejser af typisk få dages varighed, i alt op til ca. 20 dage pr. år.

Baggrund og kvalifikationer

Stillingen kræver betydelige tekniske kompetencer – dels erhvervet igennem en ingeniøruddannelse og dels igennem jobmæssig erfaring, der har givet et solidt knowhow indenfor gastekniske anlæg, som håndterer gasser i forskellige faser, tryk og temperaturer, procesteknik og termodynamik. Samtidig må du gerne kunne tænke ud af boksen og byde ind med idéer til udvikling af nye konceptløsninger i salgsfasen.

Da vi arbejder med salg og eksekvering af større komplekse procesanlægsleverancer, i en størrelsesorden op til trecifrede millionbeløb, er det også nødvendigt, at du besidder en udpræget sans for struktur, detaljer og kvalitet.

Vores arbejdsmiljø og ledelsesstil er præget af frihed under ansvar, og det er derfor vigtigt, at du og teamet tager ejerskab for egne opgaver og arbejder proaktivt og selvstændigt. Da vi er en global virksomhed, skal du kunne kommunikere med kunder fra hele verden med meget forskellige baggrunde og kulturer.

Vi forestiller os, at du:

 • Har sikkert 6+ års erfaring og en uddannelse som maskiningeniør, maskinmester eller lignende, meget gerne med kendskab til thermodynamik og procesteknologi
 • Erfaring som team lead eller varetagelse af koordinerende rolle i et relevant teknisk miljø
 • Erfaring med project-/process engineering og eksekvering af kundespecifikke anlægsleverancer, herunder med at fastlægge og beregne tekniske specifikationer for rørsystemer og procesudstyr
 • Har du forståelse for gastekniske anlægsprojekter, kryogene gasser og/eller køleteknik, vil det være et plus
 • Er en rutineret bruger af Microsoft Office samt ERP-systemer
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Vi tilbyder

Et varieret job i et uformelt arbejdsmiljø, karakteriseret ved inspirerende åben dialog, god energi og godt humør. Et højt niveau af professionel integration og samarbejde, dog forventes at medarbejdere involverer sig proaktivt og kan arbejde selvstændigt.

MAKEEN Energy tilbyder både professionel og personlig udvikling og støtter videreuddannelse af medarbejdere.

Kontakt / ansøgning: