IT-supporter elev søges til IT-afdeling i international koncern

Kunne du tænke dig at starte din karriere som elev i en dynamisk, teknologisk førende og global koncern med mange muligheder for læring og udvikling? Så kom og bliv en del af hovedkontoret for MAKEEN Energy i Randers. Vi søger lige nu en dygtig IT-supporter til vores IT-afdeling/helpdesk med opstart d. 1. september 2023.

Din profil

Du er elev på IT-supporter uddannelsen og har lyst til at samarbejde med de mange forskellige mennesker, som du kan møde i dagligdagen i en Helpdesk-funktion. Da vi er en international virksomhed, kan henvendelserne komme fra kollegaer fra mange forskellige lande, og det er derfor vigtigt, at du taler dansk og at du kan begå dig på engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi giver både vores elever et stort ansvar og en stor opbakning og støtte. Vi leder alle vores nye elever igennem et grundigt intro-forløb, så de hurtigt føler sig som en del af fællesskabet og opnår en god basisforståelse af vores forretning. Samtidig bygger vores ledelsesværdier på en grundlæggende overbevisning om, at vi trives bedst med at tage ansvar for egne opgaver, så derfor er det også vigtigt, at du har gå-på-mod og tør stå på egne ben. Vi søger desuden en person, som er arbejdsom, initiativrig og hjælpsom.

Arbejdsopgaver

Vi tilbyder en elevplads i et harmonisk team, hvor du får mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver inden for IT. Der vil fra første dag være faste daglige opgaver og ind imellem også mere specielle ad hoc-opgaver. Da vi har kultur for at hjælpe hinanden efter behov, kan der blive brug for at give en hjælpende hånd i andre afdelinger. Nogle af dine opgaver bliver:

  • level support til kollegaer i hele virksomheden i samarbejde med kollegaer i afdelingen
  • Opsætning og vedligeholdelse af PC’er samt behandling af adgangsprofiler for nye medarbejdere og medarbejdere, der skifter rolle i firmaet.
  • Opstilling, konfigurering, flytning og tilslutning af it-udstyr

Vi tilbyder

  • En international arbejdsplads med kollegaer i 19 forskellige lande
  • Mulighed for samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af fag- og landegrænser
  • Konstante faglige udfordringer
  • Ansvar for egne opgaver
  • Stejl læringskurve, både fagligt og personligt
  • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø
  • Frihed under ansvar

Vi tror på, at vi gør hinanden bedre, og vi ser frem til at byde vores nye elev velkommen.

Spørgsmål?

Hvis du vil vide mere om elevpladsen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Group IT, Jan Boas, på e-mail jbp@makeenenergy.com eller på telefon 8740 3019.

Ansøgning