Job opening

Cyber Security Specialist

Vil du have en central og aktiv rolle og være med til at forme fremtidens IT hos det globale IT-team hos MAKEEN Energy, så kig med her!

MAKEEN Energy er en verdensledende aktør indenfor bæredygtig transformation af energimarkedet. Vi fokuserer på udvikling af grønne energitekniske anlægsløsninger og arbejder med "recycling"-teknologier indenfor svære affaldsproblemstillinger. For eksempel introducerer vores Plastcon-proces en cirkulær teknologi hvorigennem plastaffald omdannes til olie der eksempelvis kan danne grundlag for genproduktion af plast.

Selskabet er i rivende udvikling, og som Cyber Security Specialist får du muligheden for at vokse med os – og du vil samtidig være med til at sikre, at vores IT-løsninger vokser med, herunder specifikt i forhold til IT-sikkerhed hvor behovet kontinuerligt udvikler sig.

Vær med til at præge fremtiden for vores IT setup

Vi søger en kollega der skal være det væsentlige omdrejningspunkt for at vi får løftet niveauet for MAKEEN Energy’s IT-sikkerhed. I sin natur er der behov for at tilgå stillingen med en relevant og betydelig faglighed. Desuden er det også væsentligt at du på naturlig vis indgår i sparring og samarbejde med dine dygtige kolleger i teamet såvel som kommunikation og koordinering med øvrige interne- og eksterne stakeholders.   

Du vil have betydelige frihedsgrader og i høj grad selv være med til at forme din egen funktion. Samtidig forventes du at agere med en betydelig grad af ansvarlighed, ejerskab og engagement.

Vores samlede antal IT-brugere udgør ca. 1100 medarbejdere.

Ansvarsområder

Dine ansvarsområder vil inkludere;  

 • Sikring af at MAKEEN Energy’s data, IT-infrastruktur og -arkitektur er beskyttede samt at implementere og sikre passende sikkerhedskontroller
 • Kontinuerligt at teste- og identificere sårbarheder i systemer og netværk
 • Planlægge, implementere, overvåge og opgradere sikkerhedsindsatser for at beskytte data, systemer og netværk
 • Troubleshoote IT-sikkerhedsproblematikker
 • Reagere på alle sikkerhedsbrister i systemer og netværk
 • Sikre daglige rutiner i forhold til rapportering og kommunikation indenfor IT-sikkerhedsområdet

Din profil

Vi forestiller os, at;

 • Du har en samlet relevant IT-uddannelsesbaggrund der understøtter funktionsområdet.
 • Du har minimum 3-5 år erfaring fra en tilsvarende funktion og kompleksitet herunder Cyber security.
 • Du har kendskab til bl.a. CIS18, NIS2 og ISO 27001 og kan direkte bidrage til at indføre og gennemføre disse områder
 • Du ønsker at arbejde i en dynamisk og international virksomhed, hvor koncernsproget er engelsk og hvor faglig og personlig udvikling bliver prioriteret.
 • Du ønsker at arbejde i et proaktivt team og har mod på at byde ind med viden og idéer til, at optimere vores Cyber Security.

Teamet

På hovedkontoret i Randers bliver du en del af vores stærke IT-team med aktuelt 8 dygtige medarbejdere, og på lokationen findes også vores datacenter. Desuden er der tilknyttet 12 dygtige internationale IT-kolleger, der sidder på lokationer andre steder i verden.

Som ny kollega bliver du budt velkommen i et velfungerende team, hvor vi løfter i flok og som er præget af et uformelt arbejdsmiljø med god humor, passion og engagement. Vores nye kollega bliver ført gennem et grundigt INTRO-program, hvor du bliver klædt godt på til at varetage din kerneopgave og bliver en del af vores stærke fællesskab og værdier.

MAKEEN Energy er en international virksomhed, som er organiseret i en flad matrixstruktur på tværs af land og kulturer og den er kendetegnet ved stor transparens, samarbejde, åben kommunikation og tværfagligt samarbejde.

Kontakt og ansøgning