Økonomielev til international virksomhed

Kunne du tænke dig at starte din karriere som elev i en dynamisk, teknologisk førende og global koncern med mange muligheder for læring og udvikling? Så kom og bliv en del af MAKEEN Energy’s hovedkontor i Randers. Vi søger lige nu en dygtig økonomielev til opstart 1. september 2022.

Din profil

Du har bestået eller forventer at bestå HHX/EUX inden opstart og har interesse og flair for tal og IT.

Vi giver vores elever et stort ansvar og samtidig også opbakning og støtte, så det er vigtigt, at du har gå-på-mod og tør stå på egne ben. Vi søger endvidere en person, som er arbejdsom, ansvars- og kvalitetsbevidst, og som er klar på nye udfordringer i en foranderlig hverdag. Da vi er en international virksomhed med kolleger og samarbejdspartnere i hele verden, skal du kunne begå dig på engelsk i skrift og tale.

Arbejdsopgaver

Vi tilbyder en elevplads i en harmonisk afdeling, hvor der er mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver, inden for finans-, kreditor- og debitorsiden samt controlling, måneds- og årsrapportering. Vi lægger vægt på såvel faglighed som personlighed, da det er afgørende, at du passer ind i økonomiafdelingen, der aktuelt består af 10 erfarne medarbejdere.

Det tilbyder vi:

 • En international arbejdsplads med kolleger i 19 forskellige lande
 • Mulighed for samarbejde med dygtige kolleger på tværs af fag- og landegrænser
 • Konstante faglige udfordringer
 • Ansvar for egne opgaver
 • Stejl læringskurve, både fagligt og personligt
 • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • Frihed under ansvar
 • Et godt arbejdsmiljø og gode medarbejderforhold

Hvem er vi?

MAKEEN Energy er en global projektvirksomhed, der leverer udstyr, anlæg og systemer til fyldning og vedligeholdelse af gasflasker, samt tilbyder after-sales service, ingeniørrådgivning, facility management og salg af komponenter til gasindustrien. Vores medarbejdere er højtuddannede specialister med fokus på kvalitet og innovation og er passionerede omkring det, de laver. Vi er 140 medarbejdere i Danmark, ca. 2.500 medarbejdere på verdensplan og har en global omsætning på ca. DKK 1,4 mia.

Vi tror på, at vi gør hinanden bedre, og ser frem til at byde vores nye økonomielev velkommen.

 • Praktisk info

  • Arbejdssted: Randers
  • Start: 1. september 2022
  • Timer: 37 timer/ugen

Ansøgning

Du kan søge elevpladsen ved at sende os en ansøgning med dit CV og andre relevante dokumenter til:

Head of Group People & Culture, Charlotte Olesen

Skriv "Økonomielev" i emnefeltet

Send ansøgning

Unsolicited application

We use external agents for recruitment, and you might not find all our open positions above. And even though we haven't put it in writing, we might still need you. If you don't find what you're looking for, but still think you should join us, we encourage you to contact us. 

Contact our HR

People and culture

Empowering our people to innovate

We dare to dream big - and in new directions. Our newest business area, Plastcon, is a great example of our strength. The EnviroTech department has transformed itself from initial research to full-scale project execution in just a few years. Read how our people and culture enables innovation.