Økonomielev søges til MAKEEN Energy A/S

Kunne du tænke dig at starte din karriere som elev i en dynamisk, teknologisk førende og global koncern med mange muligheder for læring og udvikling? Så kom og bliv en del af MAKEEN Energy’s hovedkontor i Randers. Vi søger lige nu en dygtig økonomielev til opstart 1. september 2023.

Din profil

Du har bestået eller forventer at bestå HHX/EUX inden opstart og har interesse og flair for tal og IT.

Vi giver vores elever et stort ansvar og samtidig også opbakning og støtte, så det er vigtigt, at du har gå-på-mod og tør stå på egne ben. Vi søger endvidere en person, som er arbejdsom, ansvars- og kvalitetsbevidst, og som er klar på nye udfordringer i en foranderlig hverdag. Da vi er en international virksomhed med kolleger og samarbejdspartnere i hele verden, skal du kunne begå dig på engelsk i skrift og tale.

Arbejdssted og opgaver

Vi tilbyder en elevplads i en harmonisk afdeling i hovedkontoret i Randers, med gode til- og frakørselsmuligheder til E45 samt gode parkeringsforhold. Der bliver mulighed for arbejde med mange forskelligartede opgaver, inden for finans-, kreditor- og debitorsiden samt controlling, måneds- og årsrapportering. Vi lægger vægt på såvel faglighed som personlighed, da det er afgørende, at du passer ind i økonomiafdelingen, der aktuelt består af 10 erfarne medarbejdere.

Det tilbyder vi

 • En international arbejdsplads med kolleger i 24 forskellige lande
 • Mulighed for samarbejde med dygtige kolleger på tværs af fag- og landegrænser
 • Konstante faglige udfordringer
 • Ansvar for egne opgaver
 • Stejl læringskurve, både fagligt og personligt
 • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • Frihed under ansvar
 • Et godt arbejdsmiljø og gode medarbejderforhold

Vi giver både vores elever et STORT ansvar og en STOR opbakning og støtte. Vi leder alle vores nye elever igennem et grundigt intro-forløb, så de hurtigt føler sig som en del af fællesskabet og opnår en god basisforståelse af vores forretning. Samtidig bygger vores ledelsesværdier på en grundlæggende overbevisning om, at vi trives bedst med at tage ansvar for egne opgaver, så derfor er det også vigtigt, at du har gå-på-mod og tør stå på egne ben. Vi søger desuden en person, som er arbejdsom, initiativrig og hjælpsom. Da vi er en international virksomhed med kollegaer og partnere i hele verden, skal du kunne begå dig på engelsk, både mundtligt og skriftligt.

 • Praktisk info

  • Arbejdssted: Randers
  • Start: 1. september 2023
  • Timer: 37 timer/ugen

Ansøgning

Du kan søge elevpladsen ved at sende os en ansøgning med dit CV og andre relevante dokumenter til:

hr@makeenenergy.com og notér "Økonomielev" i emnefeltet. Ansøgningsfristen er 31. maj 2023

Hvis du vil vide mere om elevpladsen, er du meget velkommen til at kontakte Accounting Manager Kamilla Falch, via e-mail kaf@makeenenergy.com

Vi tror på, at vi gør hinanden bedre, og ser frem til at byde vores nye økonomielev velkommen!

Send ansøgning

Læs videre om din karriere hos os:

 • Smiling woman holding a pen in front of a whiteboard

  Students %br% and graduates

  We think that our responsible energy solutions are a great match for talented young minds eager to contribute to a better world. That is why we offer a wide range of opportunities for interns and graduates. Over the years, we've converted a significant amount of our interns into our employees. Read their stories here.

  Read more About Students %br% and graduates

 • Team members high fiving during a project

  People and culture

  With offices, work sites and employees spread across many continents, our culture is the glue that binds all of it together. It reflects our diversity and global outlook - and it unites our efforts.

  Read more About People and culture

 • Red-haired woman writing with pen on whiteboard

  Grow with us

  As a company in rapid development, we want to make sure our employees are able to develop as well. Read about our initiatives and values concerning lifelong learning.

  Read more About Grow with us